Want your
own Fotopage?






 
~~ I AM THE ARTIST ~~

By: Rafeeq Zickry Arief

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 27-Nov-2007 11:46 Email | Share | Bookmark
geng..geng...geng bas sekolah...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hari ni rafeeq excited betul mencuba baju sekolah yg baru dibeli. excited pun bukannya apa... nak tiru gaya2 hero & heroin cilik dlm rancangan 'GENG BAS SEKOLAH' yg agak baru disiarkan di astro ceria.. tapi bila djh 1 nanti bukannya nak naik bas sekolah pun... siapa lagi kalau bkn ummi & walid yang mengantor mengambik rafeeq nanti.... budak2 mmg suka cerita mengarut camni... sambil tengok.. sambil gelak KAH KAH KAH... ummi pun x tau apa benda la yg kelakor sgt tu...



ANTARA KELENGKAPAN YG DAH DIBELI :

UNIFORM SEKOLAH - 3 pasang
KASUT HITAM - 2 pasang
STOKIN HITAM - 3 pasang
BEG TEEN TITANS (BERODA) - 1 buah


senang hati bila dah prepare kelengkapan sekolah rafeeq utk ke tahun 1 nanti awal2 camni... nanti, xde la kami nak bersesak2 dgn org ramai tu... paling malas nak bersesak... dan ummi paling suka bila sekolah rafeeq nanti guna kasut hitam... sbb kasut putih ni leceh la sikit.. dah la letaknya kat kaki... putih melepak lak tu... rasanya sekolah2 lain pun patut imposekan penggunaan kasut hitam kat sekolah... just my humble opinion...



so, kelengkapan lain yg kecik2 tu takde apa dah yg nak dibeli... semuanya yang sedia ada aje la... pencil case, pencil, ruler, eraser, sharpener pun dah bermacam2 jenis ada... ada yg beli sendiri, & banyaknya sbb dpt hadiah...yg belum bukak kotaknya pun banyak gak lagi...hihi...cuma satu je yg rafeeq insisted nak beli... ruler kayu panjang tu...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net